woensdag 4 juli 2012

Dag 7: Barcelonnette

Brug met waterval

Op de terugweg hebben we nog een tussenstop gemaakt bij een brug. In de buurt van de brug was een waterval.

120 tussenstop bij brug met waterval121 tussenstop bij brug met waterval
Uitzicht bij brug met waterval

Terwijl we bij de brug stonden kwam er een vrouw uit de bosjes en uit haar gebaren konden we afleiden dat ze daar haar behoefte had gedaan. Even waren we bang dat we dat later op de foto's terug zouden zien, maar dat is gelukkig niet het geval.

123 tussenstop bij brug met watervalDe brug

Barcelonnette

Na nog een laatste foto van het uitzicht in de richting van Barcelonnette zijn we naar het stadje met die naam gereden.


124 tussenstop bij brug met waterval
Uitzicht richting Barcelonnette's Morgens hadden we al even boodschappen gedaan in Barcelonette, een erg druk en niet al te bijzonder stadje. We hebben bij een bakker een paar broodjes gekocht en die hebben we in een parkje opgegeten.


Daarna zijn we teruggereden naar ons hotel in Pra Loup. Nadat we ons een beetje opgefrist hadden en nog wat wilden lezen, werd er op de deur geklopt. Madame Jacqueline wilde weten wat we met het eten van plan waren. Deze keer hebben we kunnen voorkomen dat ze voor ons ging reserveren. We zijn overigens wel teruggegaan naar het restaurant van de avond ervoor. Lekker dichtbij en prima eten.

De volgende ochtend bij het ontbijt vroeg de uitbaatster of we Fromage Blanc bij het ontbijt willen we zeggen allebei ja. Ik zonder precies te weten wat het resultaat zou zijn, Arjan smeerde alvast een broodje voor de witte kaas. Helaas, het was een bakje zure kwark, bepaald niet Arjans lievelingskostje.
Het viel ons op dat na het ontbijt alle gasten moesten afrekenen. Daar had ze een goede reden voor, de kleinkinderen kwamen en dus gooide madame Jaqueline de zaak een paar dagen dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Reacties: